twelve

Kroppen värker och är som en mör köttbit. Men så ska det vara när man två gånger under ett dygn snörat på sig springskorna. Annars rullar dagarna förbi ofyllda eller översvämmade. Varitation kan de senaste dagarna sammanfattas med. Hoppas på att marinera kroppen ännu mer imorgon om jag inte dör.

eleven

Svenska låtar på svenska
Svalkar vinden. Everybody hurts (den är på svenska). Flickan och kråkan. Krossade drömmar.
Svenska låtar på engelska
The lion's roar. Apex of the sun. Some die young. A heart like yours in a time like this. Wonders.
Lyssna nu bara och bli kär i svensk musik.

beyond retro


ten

Fyller mina dagar med svensk musik och sjunger från själen. Hittade massa nytt fantastiskt under helgen så nu spelas det om och om igen. Nu tänkte jag leka mannekäng och sprida min konsumtionsglädje. Självklart till svenska röster. Gör inget utan dom längre, dom följer mig genom livet.

analoga fotografier

analoga foton tagna med två olika kameror.
inskannade med negativskanner, vänt färgerna annars obehandlade.

nine

Har köpt mig lycka idag. Ja det går faktiskt för stunden. Tre stora kassar och tretusen fattigare har jag verkligen gett min garderob och min kropp ett lyft. Kan inte ens välja en favorit eftersom jag är helt jävla förälskad i allt. Utöver materiella ting har jag fått lycka av världens finaste människa. Kan knappt titta dig i ögonen för när våra möts sprider sig det där fåniga leendet över hela mitt ansikte. Ja det är ett problem för jag kan inte gå runt och le konstant varje gång du är i min närhet.

eight

Dagen har gått i effektivitetens tecken. Har gjort mitt första inköp till vårens lärande och varit arbetskraft. Båda dessa ting och ändå var jag tillbaka i min boplats vid femtonnoll. Att vara i drömmarnas land är ofta underbart och härligt men mycket tid går till spillo. Ska sträva efter att befinna mig en tredje del där och de andra två i min verklighet. Imorn ska jag försöka mig på att tillfredställa mig materiellt. Länge sedan jag gjorde detta så imorgon blir förhoppningsvis som att återse en gammal vän.

seven

Man måste bära sin sorg i armarna. Man måste härma dom som orkar dom som fortsätter ändå. Alla väggar kryper närmare och närmare och du vet man måste bära en rymd på axlarna. Man måste härma dom som vaknar och vet vad dom vill ha.

six

Inser hur ofantligt jag påverkas av saker. Blir rädd för att jag inte kan bestämma hur jag ska reagera. Är så hemskt lätt att kränka och jag tar illa vid mig snabbt när jag har hormoner flödande i kroppen. Det enda positiva är att jag lika lätt blir fylld av glädje och känner mig tillfredställd vid dessa dagar. Har idag fått hålla om en person jag saknat och mådde så mycket bättre efter det trots att vi bara sågs ett hundratals sekunder. En annan vän satt bara bredvid mig och lutade sig mot mig och bara närkontakten fick mig att känna ett lugn och en trygghet. Måste se till att röra vid människor oftare för det ger så mycket mer än vad jag förstått tidigare.

five

Är kär i min nya soffa. Så följsam och härlig. Sådana småsaker gör mig lyckligare när jag tänker på dom. Försöker att uppskatta sådant så ofta jag kan då det kan lyfta en hel dag. Har även fått en ny serie att följa som jag är väldigt glad över. Alla som känner mig vet att jag har en hopplös relation till tv, serier och film. Därför kan en sådan lite grej som sagt lyfta min dag. Det gjorde det också. Imorgon börjar även min riktiga ledighet så det passar ju utmärkt med en ny vän att spendera tiden med.

four

Känslan av att något i kroppen är fel blev bekräftat nu när natten kryper sig på. Kommer knapra piller och vara otrevlig i några dagar. Men sen kommer jag vara glad igen. Måste omge mig med mer kärlek för att orka dessa dagar, men det blir inget problem för mina vänner fyller på mig gärna.


three

Mitt hopp är en skadskjuten kråka
Och jag är ett springande barn
Som tror det finns någon som kan hjälpa mig igen
Som tror det finns någon som har svar

two

Igår var jag fylld av energi och glädje. Att vandra hem genom stan mitt i natten med en vän är en gåva. Uppskattandet kommer dock ofta i efterhand som nu. Idag har känslan men varit åt andra hållet, av andra omständigheter och inte den vanliga ångesten som kan komma efter berusning. Kan inte hitta en fast punkt som inte känns bra utan det är bara ett bakomliggande obehag. Kanske lite ensamhet på det om jag ska vara ärlig. Därför blir det att kramas mycket imorgon för att fylla på kärleksförrådet.

one

Resan började för över fyra år sen. Den fick en start och sen fortsatte den i ett stilla tempo. Eller snarare så hade den inget tempo, den stod still. Jag försökte smått ta små steg men det gick inte. Sen hände något och senaste halvåret har jag tagit två stora kliv i rätt riktning. Inser hur värd jag är att ha det bättre i livet och har gjort något åt det. Resan fortsätter säkert hela livet men nu har jag kommit över en stor tröskel och ska fortsätta kämpa för att hålla denna riktning.

Vill uttrycka mig

Tänkte försöka börja skriva lite igen.
Känner att jag behöver sätta ord på mina vardagstankar och vara kreativ igen.
Hinns inte med så mycket målande och ritande nu när jag jobbar.
Men är bara några dagar kvar tills jag blir helt ledig och då ska kreativiteten fram igen.

Tanken var först att skriva i ett dokument på datorn för mig själv.
Sen insåg jag hur tråkigt det skulle vara med ett textdokument på 50 sidor efter ett år.
Så det får bli här helt enkelt.
Förhoppningsvis några rader varje dag så det blir en vana att reflektera över livet varje dag.

RSS 2.0