ninetynine

Hatar verkligen att jobba. Vill aldrig någonsin jobba heltid är känslan jag haft så länge jag har jobbat. Man är för trött och sliten och orkar inte göra något efter jobbet. Inte jag iallafall. Har försökt plugga men går inte alls efter en hel arbetsdag. BUHU. Hoppas på att kunna gå hem typ tre under resten av veckan så jag kan vila hjärnan två timmar innan jag sätter igång med pluggandet. Men pengar är alltid trevligt.
 
Ska spendera en del av mina pengar i januari/februari vilket känns jäkla härligt. Blir inte Afrika än som planen var utan skjuter upp det på obestämd framtid, utan stannar kvar i Europa eftersom jag ger mig iväg själv. Känns säkrare om allt skulle skita sig och jag gråter och vill hem. Lättare och billigare att ta sig hem snabbt från Europa än Afrika. Behöver miljöombyte en stund. Komma ur soffan och rummen jag ständigt befinner mig i. Hamna i ny kontext. Ända anledningen till att jag orkar jobba. En hel dags arbete innebär minst två levnadsdagar på en bättre plats. Härligt att jag klagar fast jag jobbat två dagar den här månaden och kommer jobba tre till om man räknar hela den här veckan till oktober. Känner mig som en bortskämd snorunge när jag tänker efter. Tant ena dagen och snorunge nästa. Jag byter skepnad ofta.

ninetyeight

Känner mig som en blöt fläck i soffan just nu. Känner mig redo för sängen redan nu som den gamla tant jag egentligen är. Har suttit i en bänk och skrivit högskoleprov hela dagen. Vilket innebar att jag gick upp klockan sju istället för nio som i vanliga fall. Det var påfrestenade men sov ovanligt djupt inatt så gick ändå. Har annars haft otroliga problem att komma in i djupsömn senaste veckan. Sover åtta nio timmar per natt men känns som att jag blundat och sen är det dags att kliva upp. Sen har jag gått runt som en zombie hela dagarna och varit seg. Men i förrgår sov jag också bra så hoppas väll att jag börjar vända denna dåliga vana. Förbättrade mitt prov men inte så mycket som jag hade hoppats tyvärr. Men man ska väll vara glad att man blir bättre med åren och inte bara blir en gaggig tant.

ninetyseven

Drunkar i plugg för tillfället. Undrar ibland hur folk kan förvänta sig att man ska hinna så mycket på så kort tid. Så sjukt mycket att läsa just nu att hjärnan går sönder. Försöker att inte bli frustrerad och arg och bara ta det som det kommer. Ligger efter nu men försöker fokusera på en sak i taget och bli färdig istället för att läsa massa olika saker och bli förvirrad. Vissa texter läser man 40 sidor efter varandra och blir inte trött i huvudet medan man ibland kan ha läst tre sidor och huvudet sprängs. Litteraturen är så splittrad, mycket enkelt, mycket svårt, mycket gammalt och på engelska. Har ju inte hela dagarna att läsa kurslitteratur utan det finns andra saker som också ska göras men det verkar ibland som att lärare och sådana inte förstår det. Nu ska jag göra mig en kopp te och försöka le medan jag läser en text om blandar franska och svenska. Jag kan inte franska för er som inte vet det, så ska bli superhärligt att inte förstå hälften.

ninetysix

Får alltid ett lugn när en tenta är inlämnad, samtidigt som man går runt och är lite smånervös i flera veckor tills man får resultatet. Det är alltid svårt att veta hur det gått och om man verkligen svarat på frågorna eller om man missuppfattat. Klämt ur mig en prosatext om mobbing med olika litterära begrepp inblandade hoppas jag. Allt flyter på bra och flytten från huset är spikat. Känns konstigare och konstigare att bo här när vi alla inte gör det. Så ska bli skönt när vi om en månad flyttar allt vi äger till två lägenheter istället för ett hus.

ninetyfive

Sitter och skriver klart det sista på tentan nu sen ska jag bege mig in mot universitet och lämna in den. Det går ju alltid att skriva fort och bra när det blir lite stressigt. I lördags brände jag av 1,5 fråga bara sådär på några timmar och det kändes så jäkla skönt. Igår var det ikea som stod på planeringen och sen var det bara att borra i alla betongväggar och kämpa med att få upp saker på väggarna och montera möbler. Skrev en hel del på kvällen också så ska bara skriva ihop ett snyggt slutresonemang nu. Solen skiner idag och har gjort det flera dagar nu vilket är så underbart eftersom man alltid är lite gladare när solen är framme. Lite extra glädje gör en alltid gott.

ninetyfour

Hur är det annars då om man bortser från tentaskrivande och massa annat plugg då ? Det är faktiskt sjukt bra. Det här är den längsta perioden jag haft en normal tarm på säkert över två år. Minns inte när jag sist hade sex dagar i rad utan att maten bara rinner igenom kroppen på några timmar. Har fortfarande ont och sådär men det är sjukt skönt att slippa ett av problemen och bara behöva stå ut med smärtan. Sen är det en annan typ av smärta nu när det inte är magsyra som följer med på samma sätt. Vad har hänt som är förändringen då ? Jo jag har slutat äta kolhydrater. Var rädd för att testa eftersom de flesta rasar i vikt när dom äter LCHF och jag får inte gå ner något alls. Men eftersom jag aldrig haft såhär bra mage så tänker jag fortsätta och bara hoppas på att jag kan hålla vilkten ändå. Trodde jag skulle dö utan kolhydrater men den här första veckan har faktiskt gått bra, ibland sugen på kakor och pasta men inte så att jag måste ha utan då har jag kunnat dricka te istället. Det positiva är ju också att jag äter grönsaker varje dag också haha.

ninetythree

 
Så här ser det ut just den här veckan eftersom det är tentavecka. Borde börjat i måndags.
Började idag. Så ni förstår hur det ligger till. Försöker skynda och samtidigt vara vettig.
Photobooth.

RSS 2.0