seventyfive

Idag har varit en väldigt bra dag trots det förjävliga vädret. Fått ett tentaresultat och det var chockerande nog ett C, så härligt. Oroat mig så mycket för att jag inte förstått frågorna och därför kanske inte svarat på dom. Men bra gick det ändå tydligen, bara att hoppas att den andra gick lika bra. Sen har jag haft supersnabb dejt med J på centralstationen i trettio minuter när han bytte tåg. Små saker som får en att vara glad och le istället för att bara vara ledsen och gråta ikapp med regnet.

paljettdrömmar

Värdelös bild för att visa mitt orangea hår för tillfället. Från i torsdags och festen i fina röda paljetthatten. Tagen med iPoden och sönderredigerad.

seventyfour

Fortsätter att må bättre än tidigare. Otroligt skönt att ligga på ungefär hälftenhälften istället för övervägande dåligt. Har även tagit tillbaka några kilon och ska nu se till att jag ligger stabilt där. Har hängt med vänner och myst och haft överaskningsfest för Chris. Dansade så mycket att jag har träningsvärk idag tredje dagen. Eftersom min kropp var totalt trasig efter den festen struntade jag i midsommar och låg hemma i soffan och åt godis. Tog en lång kvällspromenad och njöt av de vackra ljuset. Nu möter jag min sista lediga vecka i vad som ser ut som regn, regn och regn. Men får hänga med mina snygga ändå och bara mysa gärnet inomhus i värsta fall. Hoppas på lite solglimtar så man kan njuta en smula av sommaren innan jag börjar jobba två våningar under marken igen.

seventythree

Känslan av ledighet och utnyttjandet av den känslan har gjort att datorn valts bort. Fantastisk dag i onsdags med lagom berusning i tolv timmar, älskade vänner och massor av kramar. Hur allt annat i världen försvinner när man kramar om någon man bryr sig mycket om, en riktig kram kan ge så mycket känslor. Känns som att den här sommaren kommer bli lika härlig och jobbig som förra året efter i onsdags. Så mycket känslor som väller över. Sista terapisessionen och middag med min grupp i torsdags var jättemysigt. Läskigt att stå på egna ben, men jäkla skönt att känna att jag vågar göra det. Sen har det blivit mys hemma i soffan, vinkvällar och brunch på söder. En bra vecka helt enkelt. Kroppen har bråkat men det är jag som har kontrollen. Låt den här veckan bli lika härlig som förra så jag hinner ta vara på ledigheten.

seventytwo

Gått länge sen jag skrev av mig nu, måste bli bättre. Vill ha i skrift hur jag mår, men då måste jag sätta ord på det. Andra tentainlämningen kändes bättre men ändå väldigt svår. Nu har jag varit ledig i en vecka och känns skönt att stänga av hjärnan ett tag. Igår slog jag på den igen och började rita till härlig musik, var så härligt. Skapar till mina underbara vänner som imorgon springer ut och startar livet. Är så stolt över att dom kämpat så tappert sista tiden. Har även hunnit med häng i solen och fest med vännerna. Idag har jag varit hos läkaren och sett att allt ser bra ut och konstaterat att slutar man nästan helt med läsk och godis tappar man sju kilo. Snart fortsätter skapandet, har fem mästerverk kvar att få ut genom fingerspetsarna.

seventyone

Hemtenta nummer ett inlämnad igår morse äntligen. Har noll aning om hur det kommer gå för vet inte ens om jag svarat på frågorna eller om jag svävat iväg på annat. Har svårt att formulera mig vettigt på så få ord. Begränsningar är bra men kändes sjukt snävt den här gången. Vädret får mitt humör sänkt och vill helst bara ligga och titta på serier och film. Men tog gårdagen till det så nu är det dags att sätta igång med nästa hemtenta. Gud va jag kommer få mycket fritid efter onsdag.

RSS 2.0