regnet gör sitt intåg 2

 
Regnet dök upp för någon dag sen och gav en känsla av hösten nu verkligen är här.
Oredigerat.

regnet gör sitt intåg 1

 
Regnet dök upp för någon dag sen och gav en känsla av hösten nu verkligen är här.
Oredigerat.

spåren av sommaren finns

 
Sten, sand och grus. Olika men ändå samma. En av sommarens sista dagar.
Miniredigering med nedmörkning eftersom det var så starkt solljus.

ninetytwo

Har precis tittat på finalen av senaste SYTYCD och är efter det dygnsur av tårar. Inget program kan få mig att gråta så mycket som det. Gråter inte heller av sorg eller glädje utan det är bara massa känslor som programmet tar tag i och helt plötsligt finner jag mig med blöta kinder. Har fått ont i halsen som man får när man gråtit hysteriskt på kort tid, då förstår ni hur mycket jag gråtit nu senaste timmen. Tittar även på Hamptons audition om och om igen och bara störtbölar. Är det vackraste jag sett men det har jag säkert redan läst förut. Vill ni se fantastisk dans som kastar sig runt i själen så in på youtube och sök på Hampton Williams SYTYCD. Annars pluggar jag och skriver och kommenterar dikter på distanskursen. Får första tentan för den här terminen på fredag också så vi får se hur rolig nästa vecka kommer bli när jag ska begrava mig och skriva hemtenta.

ninetyone

Har blivit kyligare sen jag satt här sist. Morgonsolen kan man njuta av ibland annars är det mest mulet och blåsigt. Idag är det inte någon förändring förutom att solen bara visat sig några minuter här och några där. På dagordningen idag står tvätt och plugg. Ska försöka krama ur min kreativitet och skriva en dikt till imorgon vilket är prio ett. Men kommer inte inspirationen strax så börjar jag läsa det som står på tur istället. Annars då ? Är väldigt lycklig över att mina nya ppiller är amazing och jag har blött typ 3-4 dagar sen jag bytte i våras. Hösten innebär även säsongsstart av massa serier, tre har redan börjat och väntar med spänning på de andra sju. Börjar komma närmare ett bestämmande om resandet nu. Mycket är alltså bra och härligt även om kroppen fortfarande bråkar med mig varje dag.

ninety

Plugget rullar på bra nu och jag ligger i fas vilket är skönt. Tar dock upp väldigt stor del av min tid men så blir det ibland. Papprena för försäljningen av huset skrivs på senare idag vilket kommer vara skönt då de mesta ekonomiska då är löst. Dagen idag består av plugg och umgänge i solen. Skönt med två dagar i rad som varit så vackra och höstiga. Både älskar och hatar luften som är på kvällarna nu, så skönt och renande för lungorna, samtidigt som det gör ont av kylan. Nu är det dags att slita sig från datorn och sätta sig och njuta av solens värmande strålar.

eightynine

Böckerna har inte hunnit komma än så har bara kunnat läsa hälften av det som jag borde läst tills ikväll men det löser sig sen. Bara dom kommer snart så jag inte hamnar efter direkt. Solen och värmen ger mig energi efter många timmars grå himlen och konstant regn. Ska försöka göra något vettigt av de timmar jag har kvar nu innan jag ger mig iväg till universitetet och har första föreläsningen för terminen. Typ se till att få lite sol, värme och luft bland annat.

RSS 2.0