eightytwo

Samma visa om och om igen. Gå upp svintidigt, kravla sig till bussen, räkna alla pengar, sköta bokföringen, krypa till bussen, äta middag, titta på tv två timmar, promenad och sängen. Följer detta mönster i fyra veckor till sen börjar jag bryta det. Det som varit annorlunda denna veckan är att jag stått i varuhuset tio timmar i sträck och gråtit påvägen hem för mina ömmande fötter. Klarade mig bättre än förväntat och väldigt få puckade kunder kom fram härligt nog. Annars har jag saknat mina bästa som nu båda dragit iväg åt olika håll igen för två veckor. Men eftersom jag bara jobbar så kommer det inte vara så jobbigt. Igår träffade jag även en fin vän jag inte sett på över ett år, men allt var precis som vanligt när vi sågs. Den här gången ska vi inte låta det gå lika länge mellan dejterna. Hon klippte även mina toppar så nu är jag snyggare än någonsin.

eightyone

En vecka sen jag skrev sist. Men det kommer nog bli så nu under sommaren då jag jobbar och spenderar min lediga tid någon annanstans än vid datorn. Har fungerat otroligt bra att bo hos mami under veckan som gått. Var lite konstigt första dagarna och svårt att sova första nätterna men har blivit bättre och bättre. Jobbat och sen hängt på stan eller fixat i lägenheten. Igår var jag på fest och träffade massa människor jag tycker om och det var härligt att vara i ett socialt sammanhang eftersom vardagarna inte fylls med så mycket sånt. Nu ska jag bege mig hem till papi igen om jag bara kan få med mig de tre väskorna jag har min packning i. Blir ett äventyrligt projekt såhär sista timmarna på den här veckan.

eighty

Gud va befriande det var att få sova i mer än sju timmar. Vaknade såklart till runt sex då jag brukar gå upp men kunde somna om igen tur nog. Vädret är inte så lockande och mina bästa är på Öland och lyssnar på reggae så jag har bara myst runt inomhus idag. Ska nu ta mig en långpromenad och sen äta grillat till middag. Imorgon flyttar jag till mamma för att bo där en vecka för första gången. Får se hur konstigt det kommer kännas att sova någon annanstans och om jag får med mig packningen eller om jag behöver bli hämtad.

nytt ansikte 2

Mina andra nya glasögon. Större och rundare men annars väldigt lika.
Photo Booth med sepia.

seventynine

Snart närmar sig första riktiga jobbveckan sitt slut. Längtar otroligt mycket efter helg bara för att jag då får sova ordentligt. Kroppen har förutom sömnbrist fungerat bra tills igår då jag halvkraschade lite och idag på jobbet har jag fått kämpa för att inte dö av smärta och växande ångest. Tog mig igenom dagen och nu börjar systemet återhämta sig som tur är. Annars har jag som bilden nedan visar fått mina nya glasögon, har ett par till så jag kan byta när jag får lust. Alla har skrivit om sina antagningsbesked idag och är överlyckliga vilket är härligt. Själv var jag ju säker på att komma in på allt då jag nog tänker fortsätta läsa fristående kurser inom olika områden även i höst. Blir nog lite mer konstnärligt inriktat men även etnologi igen. Får se hur jag gör när det närmar sig mer. Nu blir det något avsnitt criminal minds innan det blir duschen och sängnen.

nytt ansikte

Ett par av mina nya glasögon. Härligt kunna se ordentligt utan linser.
Photo Booth med sepia.

seventyeight

Har varit väldigt jobbigt att kliva upp kort efter sex flera dagar i rad nu. Lyckats somna någon gång mellan 16 och 19 varje dag också, så har varit svårt att somna ordentligt på kvällen sen. Jag har kommit in i arbetet bra igen i alla fall vilket känns skönt. Allt finns någonstans i bakhuvudet det är bara att plocka fram alla 348716 rutinerna som finns. Har dessutom fått beröm av alla under dessa första dagar vilket är härligt och gör dagarna på jobbet roligare. Har under veckan även fått två saker avklarade som behövdes för att tillfredställa min själ. Fått en förnyelse av de nya ppillren jag provat i tre månader. Så skönt att dom funkar superbra, har inte behövt kämpa för att inte avlida av smärtor då jag inte blött något alls. Kommer kanske blöda litegrann ibland men sålänge jag slipper det ofta är jag nöjd. Sen har jag även bestämt mig för ett par bågar och bokat tid för synundersökning så snart kan jag bära glasögon och faktiskt se något de dagar jag inte orkar eller behöver linser. Nu ska jag krypa till sängs och läsa lite innan jag slocknar av utmattning.

kortkort

Älskar mitt långa hår och toppar färgade i annorlunda färger, men skulle vara så skönt att bara klippa av 2/3 och bara slippa hantera det ibland. Dock skulle jag ha en spikrak linje vid topparna och trimma varje vecka. Svårt att föreställa sig det eftersom det per automatik blir bulligt och fluffigt när man håller upp håret. Har några färger jag ska ha på topparna innan håret ryker i alla fall och då har jag kanske ändrat mig och vill behålla längden.

seventyseven

Bättre väder har gjort mig på bättre humör. Dock kommer det dåliga dagar även om vädret är bra. Vädret är alltså inte den enda kraften som påverkar humöret. Hänger mer och mer i lägenheten men har inte sovit över än. Detta för att jag börjat jobba och bussarna går bättre härifrån huset. Måste komma in i en bra dygnsrytm innan jag byter säng och buss och vänder lite på livet. Jobbar väldigt korta dagar nu i början vilket är både bra och dåligt. Härligt att jobba kort om man kan få komma ut i dagens väder och njuta istället för att sitta två våningar under marken. Hemsk onödigt om det är dåligt väder och man lika gärna kan jobba några timmar till och få mer lön. Men blir fulltidsveckor senare. Att gå upp sex är inget jag uppskattar men bara att försöka somna när det är dagsljus utanför fönstren och man kan vara vaken i flera timmar till. Lite kämpigt i början men sen kommer det bli rutin.

seventysix

Vädret har påverkat mitt humör väldigt mycket den här veckan. Växlande väder innebär växlande humör. Upp och ner och upp igen. Har haft känningar på att jag kommer bli sjuk men det har inte brutit ut än. Kanske tog hand om mig i tid förhoppningsvis. I fredags blev även köket i lägenheten klart, nu är det bara småsaker som måste fixas i alla rummen. Småsaker men sånt som tar massvis med tid ändå. Var på Ikea igår och nu börjar mitt rum bli beboligt, ska monteras och fixa lite idag sen kan jag börja bo där när jag vill. Skönt.

RSS 2.0