lycka + lycka

nu är sista skoldagen på ett tag över, bara lite avslutning imorn sådär. känns skönt! sen längtar jag ju lite till jul och till min födelsedag och till norrland och till snowboardåkning och till julfudge och så vidare.

sen berättade martin för mig att säsong fyra kommer den andra februari, då vart jag lagom varm i hjärtat, sådär fjolligt lycklig! det är ju bara typ 47 dagar kvar, det känns underbart. för säsong tre slutade så spännande att jag höll på att svimma, mysigt mysigt.

sorg och glädjetårar samtidigt

jag är nu lite gladare, tur att det kommer en fjärde säsong på heroes, men skit att den tredje är slut nu. vill gråta av sorg och lycka på samma gång, undrar om det är möjligt?
dessutom har jag feber och var ändå tvungen att släpa mig till skolan eftersom jag inte kunde missa min engelska redovisning. men den gick ju skit eftersom jag inte var riktigt vaken i huvudet. hade boksamtal i måndags och imorn har jag religionsprov, okej det är bara ett G-prov men iallafall. och på fredag ska jag lämna in en debattartikel. jag trodde det var svårt att skriva en sån, man fan inte så här svårt. kommer ingen vart fast jag har all fakta och skit. sen efter lovet är det massa saker som ska vara klara direkt vecka 2 och 3. blir stressad som fan, livet är bra sorgligt.

fast jag är nog mest glad iallafall, ska på oasis i februari och på coldplay i augusi. det är ren lycka det även om det är långt kvar !

blandat

känns väldigt oroligt med heroes just nu, om säsongen slutar typ nästa avsnitt tror jag att jag dör! faktist, jag tror jag dör på riktigt :/

dessutom har jag nu bestämmt mig att jag inte ska röka något mer efter min födelsedag, det betyder att jag bara har 19 dagar på mig att röka klart för hela mitt liv. känner stor press nu ! men troligtvis kommer jag att bryta löftet en minut efter jag börjar. jag vill kunna klara mig ! det är bara de första två veckorna som kmr vara pain tror jag, sen har jag nog vant av mig ganska mycket iallalfall.

snart är det även jul och jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till mig pöjke, det är väldigt jobbigt just nu, eftersom det säkert kmr bli något tråkigt och dåligt då juuuu ! BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL :/

RSS 2.0